Природни начини за зголемување на пенисот

Големината на пенисот секогаш била проблем кај мажите, но и кај жените. Дали е битна големината? Која е “нормалната“ големина? Одговорот може да биде различен. Сепак, за многумина големината е важна, …

Борис Најдов: Секогаш бидете позитивни и насмеани, тоа е клучот до успехот

Борис Најдов е млад и амбициозен физиотерапевт кој ужива во својата работа, давајќи им физиотерапевски услуги на пациентите. Ординацијата „Би Медика-Л“ каде љубезноста и професионалноста се основните …

Рузмарин – симбол на верност или лек?

Рузмарин (Rosmarinus officinalis) е ароматично растение кое се сретнува на Медитеранот, во САД и Мексико. За рузмаринот се знае уште одамна. Бил главна состојка на “унгарската вода“, лек за масажа, ко…