Најлесните мејк-ап трикови кои треба да ги знае секоја жена

Постојат неколку мејк-ап трикови, кои можат многу да ви ја олеснат уметноста на шминкањето, особено кога се брзате и немате многу време. Применете ги овие трикови, и веднаш ќе ја забележите разликата.…

Пролетна Шминка

По сезоната која имаше акцент на интензивна и потемна шминка, и комбинација на темни нијанси и кармини – пролетната шминка е инспирирана од текстури и бои на текстил, која беше претставена во мо…

Make up грешки на жените кои ги забележува секој маж

Девојките константно го забележуваат и го коментираат изгледот на мажите, меѓутоа дали некогаш сте се прашале како изгледаат работите од нивната перспектива? Избегнувајте ги овие вообичаени make up гр…

Што секоја жена мора да има во својот несесер?

Торбичката со шминки едноставно е нешто што морате да го имате кај себе секогаш кога излегувате од дома. За жена која води сметка за својот излед, малите помагала се неопходни. Тоа се наши мали сојузн…