Месечен хороскоп за август 2018

Овен Работа Марс е ретрограден и потребно е да се насочите кон решевање на финансиските обврски, особено со соработниците.Ќе имате успех на полето на јавноста, како и како се занимавате со ИТ инжинерс…

Месечен хороскоп за јули 2018

Овен Работа Од вас се бара прилагодување кон околностите и подготвеност на компромис. Резултат на тоа може да биде прекин на соработката или несогласување со надредените. Избгенувајте финансиски и дел…

Месечен хороскоп за мај 2018

Овен Работа Ќе наидете на препреки, неповолни околности, како и на манипулации и подметнувања од страна на конкуренцијата. Третата декада од мај ќе ви биде поволна за комуникација или сообраќај, а во …

Месечен хороскоп за април 2018

Овен Работа: Обидете се да ги решите сите оние обврски од минатиот месец, што сте ги запоставиле или одложиле. Обрнете внимание на конкуренцијата на работното место, како и на  сето она што ви го одвл…

Месечен хороскоп за март 2018

ОВЕН Работа Март е совршен месец за анализа на целите, методите и достигнувањата. Судбината се остварува, доколку сте упорни, одлучни и независни. Вашиот владетел Марс е во знакот на Јарец, знак за ка…