Најлесните мејк-ап трикови кои треба да ги знае секоја жена

Постојат неколку мејк-ап трикови, кои можат многу да ви ја олеснат уметноста на шминкањето, особено кога се брзате и немате многу време. Применете ги овие трикови, и веднаш ќе ја забележите разликата.…

7 клучни правила за совршено нанесување на кармин

Во зачетоците на козметичката индустрија, карминот бил клучното парче шминка  во несесерот на секоја жена. Денес, жените знаат по малку и да го подзаборават него и неговата моќ, осврнувајќи се повеќе …

Што секоја жена мора да има во својот несесер?

Торбичката со шминки едноставно е нешто што морате да го имате кај себе секогаш кога излегувате од дома. За жена која води сметка за својот излед, малите помагала се неопходни. Тоа се наши мали сојузн…