Сакате да живеете 100 години?

Факт е дека не постои магична напивка со која би можеле да живееме 100 години. Но, за среќа секој ден дознаваме се’ повеќе и повеќе начини со кои можеме значително да го продолжиме животниот век…

Ролувано мисиркино месо со спанаќ

Ова атрактивно јадење може да ви послужи како свечен ручек, и многу лесно се подготвува, иако на прв поглед не изгледа така. За да го подготвите  потребни ви се: • 1 кг мисиркино бело месо • 3 јајца •…