Најчестите женски лаги

Исто како и мажите, и жените лажат. Далеку од тоа дека сите лажат од исти причини, но, според истражувањата, ова се најчестите женски лаги, па вие верувајте дека е така или не: 1. Број на сексуални па…

Најчести машки и женски грешки во сексот

Иако овој наслов изгледа стереотипно, бидејќи сексот е нешто индивидуално помеѓу партнерите, во овој текст ќе ги наброиме генералните најчести грешки кои ги прават мажите, односно жените во сексот. На…

Најчестите митови за факултетите

Пред запишување на факултет, многумина имаат одредени очекувања и мислења за тоа како ќе изгледа нивниот иден, студентски живот, а истите се најчесто обликувани од приказните кои ги слушаат од околина…