Запек – зошто се јавува и како да се справите со него?

Се смета дека околу 10% од луѓето во развиените земји страдаат од констипација, опстипација или запек. Дел од овие проблеми можат да се објаснат со модерниот начин на живот, неправилната исхрана, конс…

Астро врски осудени на неуспех

Хороскопот помага да се открие компатибилноста помеѓу знаците. Генерално, доколку некој поседува класични карактеристики на одреден хороскопски знак, тој ќе се совпаѓа со друг знак кој ги поседува ист…