Како лесно да имате кадрава коса?

Едноставен начин преку ноќ да имате кадрава коса со помош на лента за коса!Погледнете го ова видео и сами оценете. Изненадете го партнерот со прекрасен изглед наутро, во текот на денот или подгответе …

Дизајнирајте совршена тиква за Ноќ на вештерките

Се ближи празникот Ноќ на вештерките (Halloween), а вие сеуште немате идеја како да ја дизајнирате Вашата тиква. Најдете инспирација во оваа галерија, купете тиква, бомбони, ставете маска и:  прелажи-…

Месечари – ноќни шетачи

Месечарење, исто така познато и под името сомнабулизам, е нарушување на сонот. Често е кај децата од различни возрасти. Повеќето месечарат повремено, а ова нарушување престанува со влезот во адолесцен…

Што знаеме за астралната проекција?

Астрално патување или астрална проекција е процес во кој душата се одделува од телото, но останува поврзана со мозокот. Ова најчесто се случува во текот на ноќта. Многумина можат да ја споредат со луц…

Бадниковата ноќ по коледарските огнови

Со мир во душата и љубов во срцето, се очекува Бадниковата ноќ по коледарските огнови. Традиционално, со собирањето околу коледарските огнови се најавува Бадник и големиот празник Рождество Христово –…