Изберете ги вистинските очила за сонце!

Изборот на очила за сонце може да биде голема главоболка. Плутонит или поликарбонат, дилеми, двоумења, еве неколку совети кои може да помогнат во изборот. Очилата треба да ги имат следните особини: За…