Мажите откриваат: Овие особини ја красат идеалната жена

Отсекогаш се полемизирало за тоа што жените бараат кај еден маж или пак, што мажите бараат кај жените. Сепак, без разлика колку истражувања ќе се направат, жените и мажите секогаш се запрашуваат што е…

Невообичаени особини кои се наследуваат од родителите

Често се случува децата, поради гените да личат на своите родители, да имаат иста боја на очи, ист тип на кожа, кадрава или права коса, облик на лице, уста, нос или градба. Исто така, гените се главни…

Хороскопските знаци и работата

Секој хороскопски знак според особините и карактеристиките има предиспозиција за решавање на проблемите на свој начин. Која тактика ви одговара и која е вашата идеалната работа? Овен  Овенот може да б…

10 особини кои ги прават мажите неодоливи

Има нешто во алфа мажите што жените на им е многу, многу привлечно. Но, тука не се работи за физичкиот изглед или пак, парите – мислиме на специфични карактерни особини, кои ги привлекуваат жени…