Што да спакувате за безгрижен одмор?

Доаѓањето на летото е и време за годишен одмор и патување. Без разлика дали летувањето е на пократок или подолг период, со себе носи мала дилема што се да се спакува, а притоа да не се намачите со неп…

Спакувајте се без нервози!

Кај пакувањето, клучно е да знаете паметно да ги селектирате алиштата, во спротивно секогаш нема да може да го затворите куферот, или ќе земете додатна торба. Важно е да ги запомнете следниве 5 страте…

Брзо и практично пакување

Почнаа летните одмори, купивте карта, избравте друштво, но како и секоја година, имате проблем со пакувањето. Или, друга позната ситуација – се подготвувате за службен пат и сакате да носите куф…