Вселување во новиот дом

Кога партнерите се чувствуваат доволно сигурни, настапува фазата на вселување во новиот дом. Оваа одлука е од големо значење за понатамошниот заеднички живот. Новиот дом со себе ги повлекува новите со…

И домот може да има романтична страна!

Направете од домот љубовна оаза, која е створена само за Вас и Вашиот партнер. Полека започнува магијата на Валентин, на која не можат да и’ одолеат и оние кои не ја сакаат романтика. Доколку ст…

Пријателство после врска – да или не?

Истражувањата покажале дека жените се тие кои најмногу сакаат да го задржат пријателството после прекинот на врската, многу повеќе кога тие се оставени, а поретко обратно. Кога прекинот е договорен, ж…

Слични или различни партнери?

Љубовните врски се едни од најсложените односи кои бараат хармонија и целосно разбирање. Голем број од луѓето кои се во потрага по идеалниот партнер често знаат да останат збунети поради фактот што не…

Дали сакате “валкани“ разговори за време на сексот?

Валканото шепотење на перницата бара увежбаност и спонтаност. Оние кои успешно владеат “dirty talk“, се колнат во својата афродизиска моќ. Можеби се чини многу застрашувачки во почетокот, кога првпат …