Успехот во 8 зборови

Што е успех? Успехот е релативен поим – секој тежнее кон подобро утре – за себеси, за богата кариера, за убава жена или маж, за  многу пари. Што е за Вас успехот ? Дали сакате да остварите…

Современи правила при прекин на врска

Раскинувањата воопшто не се лесни, ниту за оставените, ниту за оние кои оставаат. Но, колку и да биле тешки, секогаш треба да се држиме до некои универзални правила, а особено кога се работи за соција…

Со секс терапија, до подобра интима

Како сексуалноста стана многу значајна во современо општество, така вредноста на сексуалната терапија стана позначајна. Во многу случаи, незадоволството од сексуалниот однос и губењето на заедничка ин…

Еве зошто никогаш не треба да носите црни гаќички!

На сите веќе им е познато дека боите имаат свое значење. Па, така и Вашата гардероба и комбинација на нејзините бои  многу зборуваат за Вас. Но, дали знаете дека боите вибрираат? Ањел Обрајант е анали…

Идеален партнер за секој хороскопски знак

Во зависност од темпераментот и карактерот на секој припадник на хороскопот, постои и соодветен идеален партнер кој одлично би го надополнувал. Доколку размислувате за тоа кој е вашиот идеален хороско…