Машки патики и чевли како одраз на личноста

Мажите носат патики и чевли во зависност од ситуацијата и од самата личност, а генерално, тие сакаат три работи: удобност, универзалност и сезонска селекција. Најбитната работа за секој маж е удобност…

Како да се ослободите од непријатниот мирис од патиките?

Имате повеќе пара стари патики кои се во одлична состојба, но не ги носите бидејќи имаат непријатен мирис? Не е тајна дека нозете повеќе се потат кога носиме патики, особено во летните денови. Разни б…

Задолжителни 5 пара чевли за секоја жена

Модните трендови се менуваат побрзо од било кога, наметнувајќи нови правила овозможувајќи безброј можности. Но, некои вечни парчиња гардероба и обувки никогаш не излегуваат од мода, и одлично се сложу…

Куглање – рекреација и забава

Куглање е спорт во кој се користи кугла за удирање на кеглите, со цел да се урнат што повеќе. Кеглите се поставени на одредена далечина, на посебна мазна површина. Постојат два система на куглање, со …