10 најчести машки лаги

Кои се 10 најчести машки лаги? Познато е дека и мажите и жените лажат, особено кога се работи за врските и сексот. Меѓутоа, ако им веруваме на истражувањата, нивните лаги се разликуваат. Колку се веро…

Митови за мамурлакот

Секому се случило барем еднаш да испие некој алкохолен пијалок  повеќе, отколку што може да поднесе. Резултатот е утрински мамурлак. Мамурлак е фаза на отрезнување, или период на елиминација на алкохо…