Што подразбираме под ПМС ?

Под поимот ПМС (предменструален синдром) се подразбираат физичките и психичките промени кои настануваат пред и за време на менструалниот циклус.  Некои од симптомите, како што се чувството на подуенос…

Ублажете ги менструалните болки на природен начин

Нагли промени на расположение, лоша концентрација, замор, зголемен апетит, лоша координација, подуеност и отеченост, осетливи и болни гради, главоболка, болки во стомакот…. драги дами, дали ви з…