Осветлете ги уморните очи со помош на овие трикови !

Понекогаш недоволниот сон, или алкохолот кој го испивте синоќа, знаат следното утро да влијаат очите да се отечени, црвени, да изгледаат уморно, и да имаат темни кругови под нив. Затоа еве неколку сов…