Адонис

Состојки: Вермут : 22,50 мл. Шери бренди 22,50 мл. 2 лажички црвен вермут  2 лажички горчлив ликер од портокал  Подготовка: Во чаша за мешање ставете мраз, потоа додадете ги состојките и мешајте со ла…