Сребрена вода – колоиден природен антибиотик

Лекот е секогаш во природата. Сребрената вода претставува колоиден природен антибиотик. Се добива со присуство на електролиза на чисто 99.99% сребро во чиста дестилирана и деминерализирана вода. Посто…

Зеолит – природен лековит минерал

Зеолит е природен минерал, формиран со мешање на лава со алкални подземни води. Неговите кристали содржат микроелементи како натриум, калциум, калиум и магнезиум. Како помошно средство за лекување се …

Со мед до природен ботокс за лице

Медот, прополисот и отровот од пчели се топ 3 призводи за нега на кожата. Медот е одличен помошник за акни, егземи, дерматитис, псоријаза и рани. Пчелниот отров ги ублажува брчките и црвенилото на кож…