Чистење на тепих со природни средства

За одржување на хигиената во домот не е неопходно да секој месец да купувате скапи хемиски средства. Теписите можат да се чистат и освежуваат и со природни средства. Сепак, пред да почнете со чистење,…

Природни масла за нега на косата

Кога станува збор за природни препарати за нега на косата, билните масла се на прво место. Постојат различни масла кои имаат позитивно влијание како на пример: масло од јојоба, маслиново масло, масло …

Направете природни препарати за потемнување

Сакате по природен пат да потемните, без премногу штетно излагање на сонцето или одење во канцерогените солариуми? Постојат природни препарати наменети за таа цел, кои се безопасни, а лесно се подготв…

Изберете идеална четка за коса

Како да изберете идеална четка за коса која одговара на вашиот тип и должина на косата? Жените обично инвестираат многу пари и време во голем број на средства за коса или скапи производи, поради што ч…

Природни начини за зголемување на пенисот

Големината на пенисот секогаш била проблем кај мажите, но и кај жените. Дали е битна големината? Која е “нормалната“ големина? Одговорот може да биде различен. Сепак, за многумина големината е важна, …