Топли предјадења

Многу едноставни и брзи за подготовка, згодни за веселби, пополнување на секоја маса, топлите предјадења можат да бидат и дел од менито за ручек или  додаток со пијалокот што го пиеме. Еве ги најбаран…

Слатки летни чевли

Кога станува збор за најомилените летни чевли за оваа сезона, дизајнерите на модните писти не престануваат да изненадуваат со својата слободоумност и креативност. Ова лето, имате огромна палета на бои…

Самопреглед на гради

Ретко кога на жените им е удобно да прават самопреглед на гради, поради страв од грутка. Иако самопрегледот не е замена за специјална контрола, мамографија или ултразвук, тоа е одличен начин за рано о…