Најчестите грешки при нанесување парфем

Постојат неколку грешки кои сите ги правиме при нанесувањето на парфем, не знаејќи дека всушност со тоа го уништуваме неговиот мирис. Еве на што да внимавате при нанесувањето, со цел да се зачува мири…