Женските стандарди на убавина од 3000 години во 3 минутно видео!

Убавината е релативна и е карактеристична за секој човек. Тоа што за нас е убаво за многумина може да биде и спротивно и воопшто да не им се допаѓа. Јасно е дека општествените норми многу пати низ ист…