Најчестите женски лаги

Исто како и мажите, и жените лажат. Далеку од тоа дека сите лажат од исти причини, но, според истражувањата, ова се најчестите женски лаги, па вие верувајте дека е така или не: 1. Број на сексуални па…

10 најчести машки лаги

Кои се 10 најчести машки лаги? Познато е дека и мажите и жените лажат, особено кога се работи за врските и сексот. Меѓутоа, ако им веруваме на истражувањата, нивните лаги се разликуваат. Колку се веро…

Иланг-иланг – цвеќе над цвеќето

Името иланг-иланг (Ylang-ylang)  значи  пустина, алудирајќи на неговото природно живеалиште, и ретки, што укажува на неговиот исклучително деликатен мирис, но најпознат и најкористен превод е „цвеќе н…

Влијанието на порнографијата врз машкото либидо

За повеќето мажи, порнографијата е само вид на опуштање што прави да се чувствуваат подобро и ги ослободува од стресот. Но, сепак, премногу консумирање на порнографските содржини може да доведе до зас…

Зачинете го сексуалниот живот со секси помагала

Многу луѓе користат секси помагала, без оглед на различните мислења од поконвенционалната популација, и тоа не само за да го заменат она што не го поседуваат или не им е достапно, туку, пред се’…