Влијанието на боите во домот

Влијанието на боите во домот е докажано. Одлуките најчесто се сведуваат на боите за кои се коментира дека се актуелни, па оттука некои се класични, а некои се предизвикувачки. За да се постигне мир и …

Ледени бои за коса – да или не?

Во изминатиов период владееја силни бои за коса, омбре нијансирања, дури и несекојдневните бои како виолетова, розева, сина се најдоа на топ листата на тренд бои за коса. Но овојпат се издвојуваат бои…

Популарни бои за нокти во есенско-зимската сезона

Во оваа статија, прочитајте за последните трендови во средувањето на ноктите! Од бројните комбинации, ќе Ве запознаеме со најпопуларните, па, доколку сте љубител на маникир, можеби и ќе Ве инспирираме…