Данска диета

Данската диета може да се започне во било кој ден од неделата, меѓутоа се препорачува тоа да биде во недела. Оваа диета трае 13 дена и е прилично тешка и рестриктивна (нискокалорична), но ефикасна. Ов…

Грејпфрут диетата топи килограми!

Грејпфрут диетата е нискокалорична диета, па за кратко време се губат многу килограми. Олеснително е што не треба да броите калории, ниту пак да ја мерите храната точно до грам. Оваа диета трае 7 дена…