Сребрена вода – колоиден природен антибиотик

Лекот е секогаш во природата. Сребрената вода претставува колоиден природен антибиотик. Се добива со присуство на електролиза на чисто 99.99% сребро во чиста дестилирана и деминерализирана вода. Посто…

Популарни бои за нокти во есенско-зимската сезона

Во оваа статија, прочитајте за последните трендови во средувањето на ноктите! Од бројните комбинации, ќе Ве запознаеме со најпопуларните, па, доколку сте љубител на маникир, можеби и ќе Ве инспирираме…