Најчестите женски лаги

Исто како и мажите, и жените лажат. Далеку од тоа дека сите лажат од исти причини, но, според истражувањата, ова се најчестите женски лаги, па вие верувајте дека е така или не: 1. Број на сексуални па…

Средете го шкафот за новата сезона

Средувањето на шкафот за наредната сезона може да биде тешко. Многу луѓе или немаат време, или немаат желба да го средуват. Но, кога ќе треба набрзина да пронајдете нешто, настанува вистински хорор. С…

Трикови за брзо средување на вашиот дом

1.Влез-посветете внимание на влезната врата, бидејќи секогаш е важен првиот впечаток. Доколку површината околу влезната врата ви е натрупана со се’ и сешто, тогаш се добива впечаток дека целата куќа е…

10 најчести грешки при средување на домот

Внатрешноста на нашите домови би требала да биде претпазливо осмислена, бидејќи поголем дел од времето го минуваме таму.Затоа ни е битно да се чувствуваме пријатно во своите домови. Начинот на кој ќе …

Како најбрзо да ја средите косата наутро?

Утрата после долги вечерни забави во кои вашата коса била подложна на различни препарати се едни од најпредизвикувачките. Иако немате доволно време за да ја измиете косата и знаете дека морате да стиг…