Најголеми стравови на трудниците

Секоја жена која е во блажена состојба чувствува страв дали добро се храни, дали е здрава, да не го изгуби бебето… Откријте кои се најголемите стравови на секоја трудница: • Не се хранам здраво …

Јавен говор без трема

Сеедно дали станува збор за голема презентација или состанок со тимот, на луѓето им е непријатно поради говор во јавноста. Најчести стравови се: страв од исмевање, страв од критики, публика која има м…

3 причини поради кои жените остануваат во лоша врска

Жените најчесто се наоѓаат во врска во која се далеку од љубов и заљубеност. Потребата, во секоја смисла и по секоја цена, да се оправда однесувањето на партнерот, како и стравот од самотија, ја тераа…

Најчудните сексуални фобии

Иако не постои реална опасност и не се знае коренот на овие фобии, како што некој се плаши од инсекти, височина, длабочина, затворени простори и сл., така постојат и сексуални фобии. Кои од овие фобии…

Зошто бебињата плачат?

Значењето на плачењето на бебињата е особено интересна тема за новите мајки. Често, плачењето на бебето говори многу за неговите перцепции кон околината. Секое бебе е зависно од својата мајка и бидејќ…