Шумливи таблети – да или не?

Шумливи таблети се таблети кои се дизајнирани да се стопат во контакт со вода или некоја друга течност. Овие таблети најчесто се користат за чистење на организмот или витамински додаток. Сепак, тие не…

Зелена магма – природен еликсир од млад јачмен

Под името “зелена магма” се крие патентиран природен додаток во исхраната чија основна состојка се листовите од млад јачмен. Јачменот се одгледува без било каква употреба на пестициди или …

Ова сигурно не сте го знаеле за хомеопатијата!

Хомеопатијата претставува медицинска наука, чија цел е поттикнување на природниот капацитет на самолечење и самоодбрана на организмот. За разлика од другите начини на лечење, нема штетни несакани ефек…