Чистење на тепих со природни средства

За одржување на хигиената во домот не е неопходно да секој месец да купувате скапи хемиски средства. Теписите можат да се чистат и освежуваат и со природни средства. Сепак, пред да почнете со чистење,…

Како да се ослободите од мирисот на цигарите?

Мирисот го апсорбираат теписи, завеси, мебелот, но сепак можете да се ослободите од него. Постојат повеќе начини, а методот зависи од количеството на чадот, односно колку време е присутен во собата. А…