Машки патики и чевли како одраз на личноста

Мажите носат патики и чевли во зависност од ситуацијата и од самата личност, а генерално, тие сакаат три работи: удобност, универзалност и сезонска селекција. Најбитната работа за секој маж е удобност…

Чувствувајте се удобно додека планинарите

Ако еднаш  се вљубиш во убавите планини, полни со изненадувања, тоа трае засекогаш. Оние коишто често посетуваат планини, се чувствуваат удобно додека планинарат. Планинарењето е физичка активност кој…

Задолжителни 5 пара чевли за секоја жена

Модните трендови се менуваат побрзо од било кога, наметнувајќи нови правила овозможувајќи безброј можности. Но, некои вечни парчиња гардероба и обувки никогаш не излегуваат од мода, и одлично се сложу…