Eфектот на аквариумите во домот

Aко ве предизвикуваат светлината, мистиката, романтиката и уникатноста, запознајте се со ефектот на аквариумите во домот. Аквариум (аqua-вода и arium-место каде се поврзува) е живеалиште на риби, без‘…

Зимски декорации во домот

Во зимската сезона сме исполнети со празници, и секако со празнично расположение. Во овој период најчесто тежнееме да ја вратиме топлината во домот, па затоа ги комбинираме црвената, зелената боја, ка…

Лолита – викторијанска Јапонија

Лолита мода е модна субкултура која потекнува од Јапонија и е базирана на викторијанска ера на облека, но овој стил има завземено експанзија низ целиот свет. Лолита изгледот првенствено започнал со фо…