Евтини решенија за поубава кујна

Можеби немате доволно пари за да ги замените плакарите и плочките во вашата кујна, но тоа не значи дека не можете да ја преуредите. Со малку добра волја, креативност и не многу пари, можете најфункцио…

Украс во домот: Бегонија

Бегонијата е раскошен едногодишен цвет кој потекнува од тропските делови на Јужна Америка, Африка и Азија. Постојат околу 1400 нејзини видови, кои се разликуваат по цветот, листовите, висината и облик…

Што домот зборува за Вашиот карактер?

Дали во Вашиот дом е се’ под конец или владее тотален хаос во кој и Вие понекогаш не можете да се снајдете? Во следниве описи пронајдете што најмногу Ви го опишува домот и дознајте нешто повеќе …

Избегнете ги грешките при уредување на домот

При уредувањето на домот, доколку тоа не го прават стручни лица, може да дојде до одредени пропусти. Грешки во уредување на просторот, дизајнирање на ентериерот и декорирањето можат да се избегнат со …