7 секојдневни навики кои го уништуваат квалитетот на косата

Женската убавина започнува со косата, затоа проследете ги следните 7 секојдневни навики кои токму го уништуваат нејзиниот квалитет. Свесни сте дека имате тенко влакно, но сепак одлучувате да ја носите…

Домашни решенија за тесни чевли

Сте купиле нови чевли. Ја облекувате омилената комбинација и забележувате дека новите чевли ве стегаат. Се прашувате како е можно да се случи ова, бидејќи кога ги купивте чевлите ви беа таман? Немате …

5 најголеми beauty гревови

Постојат многубројни навики кои ги практикуваме секојдневно, а за кои не сме свесни дека можат значително да влијаат на нашата убавина. Доколку се ослободите од нив, вие сте на пат до беспрекорен изгл…