Зголемување на енергијата

Доаѓа пролетта, а вие се чувствувате невитално и заморно? Постојано ви се спие иако сте станале од спиење? Следете ги следниве совети за зголемување на енергијата, и веднаш ќе ги почувствувате резулта…

Месечева диета

Месечевата диета е добро познатиот метод за кој се вели дека врши детоксификација на организмот, а воедно и се намалува тежината – дури и до 3 кг дневно! Месечевата диета се состои од пост кој т…

Омилената храна го открива вашиот карактер

Психолозите тврдат дека омилената храна многу зборува за Вас. На пример, според нивните истражувања, педантните луѓе сакаат грицки, бидејќи тие очекуваат многу од животот и сакаат точност, исто така с…

Совети од витки жени кои никогаш не држеле диета

Честопати на улица, на отворени фестивали или на настани можеме да видиме витки жени кои без грижа на совест јадат хамбургер, шпагети или друга мрсна храна. Вистина е дека некои луѓе имаат побрз метаб…

Диета според хороскопските знаци

Овој период е идеален за намалување на телесната тежина. Прочитајте како е тоа поврзано со хороскопските знаци! Овен: Овните брзо слабеат. За нив е препорачлива диетата базирана на протеини, многу мес…