Прегрнувајте се, здраво е!

Секојдневно се трудиме да го подобриме животниот квалитет воведувајќи поздрави навики. Сепак, и покрај сите здрави намирници или модерни физички вежби, најчесто наједноставните нешта можат да допринес…

Краков – европски студентски центар

Краков е град во јужна Полска, а во еден период, од 1038 до 1596 година, бил и нејзината метропола. Тоа е еден од најстарите градови во државата и втор по големина. Има 760 000 жители, а историското ј…