Додатоците за коса се неизбежен моден детаљ

Еве неколку трикови за подобар изглед на косата и секако тоа со додатоци, кои разубавуваат. Венчињата се добар избор, меѓутоа потсетуваат на деца, премногу се младешки а не оддаваат сериозност. Може д…