5 женски парчиња облека за кои мажите мислат дека се неодоливо секси

И додека ние од петни жили се трудиме да се дотераме со цел да заблескаме, а сето тоа за машкиот род, тие всушност се многу поедноставни суштества. Тие не забележуваат детали како на пример фризурата,…

Одберете ја вистинската облека за вас

Во текот на животот секој создава систем на вредности. Тоа секако не е само посветување на физичкиот изглед, туку и карактерни црти, морални вредности, култура. Сепак, шармот претставува спој на елега…

Се’ што треба да знаете за високите потпетици

Низ историјата, високите потпетици се користеле за зголемување на висината, прикажување на статусот и изразување сексуалност. Истовремено непрактична, правилна, скромна и смела, високата потпетица ден…