Скокање на јаже – со враќање во детството до вита става

Ви здодеа ли лентата за трчање и елиптичниот велосипед, а се уште ви се потребни кардио вежби? Сетете се на една од омилените детски игри, скокање на јаже!  Скокањето на јаже е една од најефикасните к…

Домашен фитнес план

Експертитe за здрав живот, нутриционистот Хедер Бауер, диететичарот Тања Цукерброт и тренерот Брук Марон имаат креирано 12 начини да се горат калориите. Сепак, ова не е замена за вашиот вообичаен трен…