Месечен хороскоп за јули 2018

Овен Работа Од вас се бара прилагодување кон околностите и подготвеност на компромис. Резултат на тоа може да биде прекин на соработката или несогласување со надредените. Избгенувајте финансиски и дел…

Месечен хороскоп за јули 2016

Oвен (21.03.-21.04.) Работа: Јули ќе ве мотивира, ќе бидете повеќе креативни и ќе ги мотивирате другите. Љубов: Вашата страст ќе биде многу посилна. Немојте да се изненадите ако ве поплават необични к…

Месечен хороскоп за јули 2015

Овен (21.03.-21.04.) Работа: Кон почетокот на месецот ќе имате многу енергија и успех во планирање и извршување на задачите, но втората половина на месецот носи предизвици. Љубов: Пред вас е месец на …

Месечен хороскоп за јули 2014

Овен (21.03.-21.04) Работа: Обидете се да бидете позитивни, иако работите не се одвиваат одлично и како што сакате вие. Во односите со колегите не ги нагласувајте вашите постигнувања, покажете тимски …

Месечен хороскоп за јули 2013

ОВЕН (21.03-20.04) Работа:Сега е време во кое можете да ја утврдите својата позиција и да постигнете многу, особено во работата со луѓето кои имаат директен или индиректен контакт со странство. Финанс…