За хидратација на кожата

Comments (2)
  1. Ilina Talev напиша:

    Ova e interesna statija po zavrshuvanje na letnite odmori. Bravo

  2. Milena Stoickovska напиша:

    Ова со диња ќе го пробам сега, баш имам тоа во фрижидер…тамам после одмор да ја хидрирам кожата малку. Алал да ви е значи 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *