Вариете

Бидете совршено подготвени за разговор за вработување

Comments (1)
  1. amon shi напиша:

    dobar tekst, osobeno mi se sviga delot sto ne treba da se pravi, bravo 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *