За Нас

Почитувани читатели!

Порталот Здравје и Убавина постои од 01.10.2012 година и за ова кратко време успеавме да ги привлечеме читателите со нашите атрактивни содржини. Започнавме со 4 категории, но поради големиот интерес и барања на читателите, воведовме нови содржини.

loading...
  • Здравје– со поткатегориите: Зачини и билки, Овошје и зеленчук, Храна и пијалоци, Витамини и минерали, Рекреација, Болести, Алтернатива. Со помош на овие текстови сакаме да им ја покажеме важноста од консумирање на одредени продукти, физичката активност, алтернативни гледишта на медицината, но и корисни совети и податоци за одредени болести.
  • Убавина-ги содржи поткатегориите Лице, Коса, Тело,Општо и тука можете да најдете конкретни совети за подобрување н вашиот изглед
  • Диети содржи многубројни познати диети кои сигурно ќе ви помогнат во регулирањето на телесната тежина
  • Рецепти-содржи поткатегории Предјадења, Солено,Благо, Пијалоци каде што има рецепти од здраво приготвена храна до традиционални јадења.
  • Совети – ги содржи Дом, Интима, Стил, Семејство каде што има корисни совети за уредување на домот, совети за животот, проблеми во љубовта, сексот, пријателствата, интеракцијата, семејството, како и совети за модата
  • Патувања – како нова категорија, овозможува да “патувате“ со нас додека ги читате содржините. Откријте ја авантурата!
  • Интервју со-луѓе по случаен избор
  • Астро – како најактуелна категорија содржи Астропрофили на хороскопските знаци, Месечен хороскоп и др. теми поврзани со астрологијата, Соновник
  • Вариете – со своите некатегоризирани содржини – Разно како факти за празници, проблеми од секојдневието, проблеми од психолошка природа, Фото, Видео, Марфи и Забава
  • Предлози-каде што может да прочитате предлози кои се испратени од нашите читатели

 

Нашиот тим го сочинуваат млади и амбициозни луѓе, кои се креативни, ентузијасти, способни, енергични и професионални во својата работа. Читателите активно нè следат на социјалните мрежи – Facebook и Twiter.

Здравје и Убавина е нов медиум во просторот кој има за цел да ги информира, а истовремено да ги советува и забавува читателите со учење и квалитетно поминато време на Интернет. Нудиме содржини за различни генерации, и најбитното: Не обработуваме актуелности и политички теми.

Здравје и Убавина е портал кој автоматски ги рангира популарните статии според читаноста и дадените коментари на публиката.

Здравје и Убавина има мисија и во иднина да продолжи ревносно со работа и имајќи ја поддршката од Вас, да ја гради Вашата доверба.

Со почит,

Тимот на З&У

 

loading...